Internationale makelaar in Villajoyosa, onroerend goed aan de Costa Blanca


In Villajoyosa en Montiboli en langs de kust Costa Blanca kunnen wij u een uitgebreide selectie aanbieden van huur- en koop appartementen en villa's. Ons team verhuurd al gedurende 14 jaar en wij kennen alle eigenaren persoonlijk. Wij hebben de grootste selectie in de omgeving.
De services die wij onze kopers kunnen bieden, bestaat uit het maken van persoonlijke afspraken en wij kunnen, indien gewenst, transport organiseren van de luchthaven naar uw accommodatie in Spanje. Wij hebben een systematische en organisatorische manier van werken om de ideale woning te vinden die voldoet aan de wensen van onze klanten.
Wij bieden u zowel nieuwe als bestaande woningen aan in de meest aantrekkelijke plaatsen langs de kustlijn van Spanje. Viass Iberiaproperty werkt met professionele, kleine en grotere kwalitatieve bouwbedrijven. Wij werken samen met:
- bouwbedrijven die complete villa's bouwen, verbouwingen, uitbreidingen en renovaties doen, het (opnieuw) ontwerpen van uw tuin en de installatie van zwembaden.
- binnenhuis architecten die u een compleet interieur design en meubelvoorstel bieden
- tuin onderhoudsbedrijven
- schoonmaakbedrijven
Wij werken samen met zowel Nederlandse als Spaanse advocaten om tot een rechtsgeldige aankoop te komen.Wij gaan altijd met onze klanten mee naar de notaris op de dag van de overdracht van de woning.
Wij assisteren onze klanten altijd bij het verkrijgen van de Spaanse identiteitspapieren (NIE nummer), residentie dokumenten, het openen van een bankrekening en indien gewenst een hypotheek.
Wij werken samen met Nederlands sprekende belasting adviseurs voor individuele overdrachten, verzekeringen, erfenissen, belastingaangifte, registratie van auto's etc. Het allerbelangrijkste is, dat wij er ook voor u zijn nadat u uw woning heeft gekocht om u te helpen met alle praktische zaken die komen kijken bij de aankoop van een woning in het buitenland. Wij regelen voor u de naamsverandering voor de electriciteit, water en gas contracten en ook voor de bijdrage voor de ophaal van vuilnis, de Vereniging van Eigenaren, en de eigendomsbelasting. U blijft onze klant zolang u de eigenaar bent van uw woning.


We helpen u graag met uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.De services voor de eigenaren die verkopen. - wanneer wij uw woning in de verkoop nemen, werken wij met professionele fotografen.
De woningen die wij te koop hebben worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd op onze website, mobile website, iPhone app en op de roterende, digitale display in onze kantoor etalage.
Viass Iberiaproperty evalueert uw woning en legt u alle details uit over de kosten die gepaard gaan met de verkoop van uw woning.
Onze verkopers weten precies wat onze klanten zoeken en kunnen u adviseren over de verbeteringen aan uw woning, zodat die nog aantrekkelijker wordt gemaakt voor de verkoop.
Wij maken ook publiciteit voor uw woning in het buitenland zodat uw woning in meerdere landen wordt gezien.

De informatie van uw woning delen wij ook met internationale makelaars met wie wij een samenwerkingovereenkomst hebben.
Wij zijn altijd aanwezig bij de notaris afspraken op de dag van de overdracht van uw woning.
Geen verborgen kosten, geen verkoop = geen betaling van de courtage.

Ons Team

Helge Johnsen

Makelaar/Bouw Ingenieur

Arv henning

Arv Henning Tjore

Beëdigd Makelaar

sandra

Urechii Vera Fiodorovna

Makelaar

Gabi Baischer

Makelaar

Elfi Baischer

Makelaar

Cecilie Ekmark

Makelaar

Oddveig Solberg

Makelaar

Vicente Guijarro

Architect

Franklin Orlando Paladines

Bouw opzichter